Winkelwagen Geen producten

Blam Audio Relax 165RC luidspreker set 16,5 cm 2-weg 75 watts RMS 2 ohms inbouwdiepte 63mm

blam audio relax 165 rc
Blam Audio Relax 165RC luidspreker set 16,5 cm 2-weg 75 watts RMS 2 ohms inbouwdiepte 63mm
0 Reviews | Review toevoegen

Blam Audio 165RC luidspreker set 16,5 cm 2-weg uit de Relax serie van dit Franse merk. Krachtige zuivere sound, hoge gevoeligheid en 2 ohms impedantie OEM certified.


Gewicht   

4,000 KG

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 - 2 Days

EAN

 

€ 99,00
Prijs per Set (2 PCS)

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen

BLAM Audio ( Bonneville Laboratoire Acoustique Musique ) is een nieuwe speler op de car audio markt uit Frankrijk. Dit merk biedt luidsprekers, versterkers en accessoires van zeer hoge kwaliteit met een zeer gedetailleerde warme volle sound  (de Franse Sound) waarbij het gaat om subtiele balans tussen accurate middentonen, waarmee de emotie van de stem mooi bewaard blijft en een wijd dynamisch bereik om de subtiele nuances in de muziek weer te geven. Een hoge gevoeligheid en een lage impedantie van de luidsprekers helpen verder om dit te bereiken. Alles word in eigen huis getest, ontwikkeld en geproduceerd. De man die verantwoordelijk is voor dit merk is Guy Bonnevile die vooral bekend is als de drijvende kracht achter Focal en JMlab.

Alle producten van BLAM AUDIO zijn OEM gecertificeerd ofwel ze werken ongeacht welke impedantie ze hebben ook direct plug en play achter de radio.

De Blam Audio Relax serie zijn ontwikkelt voor zeer goede prestaties en zetten nieuwe maatstaven in hun prijs segment. Dankzij hoge effeciëntie en een lage impedantie bieden ze gedetailleerde en krachtige sound met of zonder gebruik van een versterker.

Blam Audio Relax Serie 165 RC

16,5 cm 2-weg luidspreker set
75 watts RMS / 150 watts MAX
Bereik: 60 - 20.000 Hz
Gevoeligheid: 93 dB
Impedantie: 2 ohms
Inbouwopening: 140 mm
Inbouwdiepte: 63mm

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.