Zoeken
Zoekterm(en)

Merk
Categorie

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Zoeken

Daar wij zoveel vragen van onze klanten krijgen omtrend de inbouw van Car Audio hebben we besloten hier weer mee te gaan beginnen voorlopig tot einde dit jaar op de Woensdag en alleen op afspraak.

Van 2008 tot 2015 hebben we altijd de inbouw voor onze klanten verzorgt waar mogelijk en dat zal dus vanaf heden weer mogelijk zijn.

Denkt u bij de inbouw aan onder meer:
Radio inbouw (stekkers, frames, navigatie, carplay, android)
Versterkers ( kabels leggen, aansluiten en afstellen)
Luidsprekers (monteren van pasklaar tot zelf samengesteld)
Subwoofers (actieve underseats tot woofers met gesloten of gepoorte kisten)

Veel auto's kunnen we voorzien van een pasklare AUDIO UPGRADE set luidsprekers en/of woofers waarbij we altijd gebruik zullen maken van demping voor nog meer dynamiek uit uw luidsprekers en natuurlijk minder resonanties in uw (deur)-panelen.

U vraagt en ik denk met u mee over alle opties en mogelijkheden die er zijn. Prijzen in overleg. Liefst maken we voor u altijd een All-IN-PRIJS zodat u direct weet waar u aan toe bent en de inbouw niet gebonden is aan een uurloon.

Uw auto of bijvoorbeeld bestelbus zal droog en warm in een bedrijfshal staan waarbij we alle tijd en ruimte hebben met uw auto bezig te zijn zonder gestoord te worden door andere klanten aangezien we geen winkel hebben waar zo maar iemand binnen loopt voor informatie. Dus alle tijd gaat volledig in uw audio wensen.

Meer info mail gerust:
info@carhifitwente.nl

Er zijn geen FAQ categorieën beschikbaar.
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.