Car Hifi Twente webshop bied u een 24 /48 uurs levering service voor grote delen binnen Nederland, België en Duitsland mits het product voorradig is bij ons of onze leveranciers.

1-3 dagen vrijwel altijd voorradig binnen Nederland bij onze levernaciers en met dropship soms al de volgende dag bij u in huis.

3-7 dagen producten met iets langere levertijd veelal auto specifieke producten

Met uitzondering van de eilanden en Zeeland hiervoor geld een standaard 48 uurs levering periode. Al onze producten worden in principe standaard verzonden met de DPD, Dropshipments kunnen afwijken van vervoerder en natuurlijk ook bepaalde zones in Nederland waar GLS het overneemt van DPD.

U ontvangt van ons en/of onze vervoerder een track & trace nummer met instructies, zodat u precies kunt volgen waar uw pakket is en wanneer het word afgeleverd.
Hiervoor betaald u niets extra's dat is onze service. Ook is uw pakket standaard verzekerd bij ons. U dient altijd te tekenen voor ontvangst, deze vorm kan afwijken bij een Dropshipment dan hebben we hier niet altijd de controle over.
 

Voor België, Duitsland en Nederland gelden de onderstaande tarieven:

Verzendkosten standaard verzekerd pakket ongeacht gewicht*:
Bestelwaarde tot 99,00 euro > verzendkosten 7,00 euro
Bestelwaarde vanaf 99,00 euro > geen verzendkosten (geheel gratis)

Extra zware pakketten:
*Pakketten boven de 30 KG kunnen we niet altijd versturen, wij vragen hiervoor uw begrip. Indien mogelijk proberen we dan ook altijd de pakketten op te splitsen om onder dit gewicht van 30 KG te blijven.
Natuurlijk krijgt u hierover bericht indien dit op uw bestelling van toepassing is en kunt u het produkt gewoon bij ons afhalen.