Garantie Beleid Car Hifi Twente

Op al onze produkten geld een minimale garantie termijn van 2 jaar (24 maanden) deze is wettelijk verplicht en hanteren wij dus ook.

Defect of problemen met een product dan verzoeken wij u vriendelijk om het product naar ons retour te sturen. Wij zullen er dan zorg voor dragen om het product en de garantie / reparatie verder af te handelen met de leverancier en houden u op de hoogte van het verloop hiervan, hoe snel dit word afgewikkeld verschilt per merk gemiddel 2 tot 4 weken.

Uitzonderingen garantie termijn zijn:
1 jaar garantie op doorverkoop aan derden (zakelijk)

Meer info zie ook onze Algemene Voorwaarden

Retouren, Herroeping:
"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, tenzij het om een van de producten gaat die vallen onder uitsluiting retournname vermeld onder de Button; formulier downloaden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Car Hifi Twente toe zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de Car Hifi Twente geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@carhifitwente.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten en alleen wanneer we ook daadwerkelijk de goederen retour hebben ontvangen binnen de 14 dagen daarop.."

Retour adres:
Car Hifi Twente (Verzend depot & retour adres)
Enschedesestraat 172 (Allsafe Mini Opslag Centrum)
7552 CL Hengelo
Nederland

Retourformulier verkrijgt u door op de link hieronder te klikken.Uitsluiting retourname & annulering orders:

Autospecifieke onderdelen/producten, marine audio producten, 24 volts audio, demping-isolatie materiaal, navigatie, DSP & DSP versterkers & accessoires hiervan zoals USB en Dongles, bekabeling en maatwerk zijn uitgesloten van retourname daarwij deze speciaal op / naar uw wensen bestellen, deze kunnen alleen voor garantie worden geretourneerd.
Maatwerk word speciaal voor u besteld en/of geproduceerd en kan na verzending niet meer worden geannulleerd / geretourneerd.

Let op:
Producten dienen ten aller tijde nog geseald in de verpakking te zijn of in de folie, mocht dit niet zo zijn kunnen we het product niet als ongebruikt ofwel nieuw retour nemen. Monteren en daarna retour sturen is dus niet mogelijk.

Onder maatwerk kunt u denken aan onder meer:
Op maat gemaakte kisten voor woofers (pasklaar, custom, autospecifiek)
Luidsprekers en woofers op maat en uitvoering besteld

Onder voertuigspecifieke onderdelen kunt u denken aan onder meer:
Kabels
Pasklare radio en navigatie systemen
Inbouwframes en radiopanelen
Luidspreker adapters en montage sets
Pasklare subwoofer systemen
Autospecifieke luidspreker systemen

Zonder kopie retourrecht bijgesloten in uw retour pakket kunnen wij niet achterhalen van wij de retournering afkomstig is en retouren niet in behandeling nemen. We raden u aan ons op de hoogte te stellen van de retourzending en het retourformulier mailen en bijvoegen in de zending zodat u zeker weet dat het aankomt en wij weten dat er een pakket voor retourname naar ons onderweg is.

We danken u vriendelijk voor uw medewerking.